ویدئو

کارگران معادن، چرخ های ناپیدای رشد صنعتی آمریکا

قانون عمومی معادن آمریکا که در سال ۱۸۷۲ تصویب شد (General Mining Act of 1872)، برای دو هدف عمده بود: نخست، تشویق شهروندان به استخراج ذخایر معدنی و بهره‌برداری از منابع و تبدیل آن به بزرگ‌ترین اولویت اقتصادی و شیوه استفاده از زمین‌های عمومی. دوم، دستیابی به «سرنوشت...

موشن گرافیک انقلاب صنعتی

اولین تصویری که هنگام شنیدن انقلاب صنعتی در ذهن شکل می‌گیرد، رشد و تحول بسیار سریع بشر در قرون ۱۸ و ۱۹ در حوزه صنعت است که چهره زندگی انسان اروپایی(و متعاقباً دیگر انسان‌ها) را متحول ساخت. در این موشن گرافیک سعی شده تا مروری داشته باشیم بر این تغییر و تحولات صنعتی که از آن با عنوان انقلاب صنعتی یاد می‌شود.

کار زنان در مسیر صنعتی شدن آمریکا

در قرن هیجده با شکل گیری نظام سرمایه‌داری طبقه کارگر از زنان و مردان تشکیل می‌شد و نیروی کار زنان برای سرمایه بسیار سودآور بود. سرمایه‌داران به منظور کاهش دستمزد و هزینه و سطح دستمزدها، از نیروی کار ارزان زنان و کودکان استفاده می‌کردند. کار روزانه زن کارگر از ساعات...

چطور می‌توان یک جنگ را شروع کرد؟!

در این ویدئو مروری کوتاه داریم بر تاریخ جنگ‌افروزی‌های آمریکا در نقاط مختلف جهان و بهانه‌ای که بر پایه آن‌ها وارد جنگ‌ها شده است.

چگونگی براندازی در جنگ نرم به زبان بزمنوف پروپاگاندیست شوروی

چگونگی براندازی در جنگ نرم به زبان بزمنوف پروپاگاندیست شوروی

در سال ۱۹۸۳ میلادی یعنی در حدود ۸ سال قبل از فروپاشی شوروی یوری بزمنوف پروپاگاندیست KGB شوروی سابق (معروف به توماس شومان) در حال سخنرانی در مورد روش‌های شوروی برای براندازی سیاسی است. این سخنرانی چندساعته در لس‌آنجلس کالفرنیای ایالت متحده آمریکا برگزار می‌شود و به طور مفصل به این موضوع می‌پردازد. در این ویدئو که بخش کوتاهی از سخنرانی است بزمنوف مراحل و چگونگی براندازی در جنگ نرم را مطرح می‌کند.

پیوریتنیسم

پیوریتنیسم

پیوریتنیسم یکی از فرقه‌های مسیحی است که از پی دوره رنسانس و شکل‌گیری پروتستانتیزم و ظهور فرقه‌هایی مانند کالوینیسم، به وجود می‌آید. بدون شک پیوریتنیسم را می‌توان جزو عناصر اصلی فرهنگی و مذهبی شکل‌دهنده نظام آمریکا به شمار آورد.

کوبا مستعمرهٔ اسپانیا

کوبا مستعمرهٔ اسپانیا

در این ویدئو تاریخچهٔ مختصری از کشف کوبا و استعمار آن توسط اسپانیایی‌ها روایت و حوادث مهم کوبا تا اواسط قرن نوزدهم میلادی بیان می‌شود.

کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹

کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹

کودتای ۳ اسفند ۱۲۹۹، کودتایی نظامی بود که توسط دولت انگلیس طراحی شده و با مساعدت عوامل خارجی و ایادی داخلی و دست نشانده‌های انگلیس به سرانجام رسید. با تصرف تهران توسط رضاخان و قزاق‌ها در سوم اسفند، احمد شاه قاجار به ناچار رضاخان را با لقب سردار سپه، به وزارت جنگ و فرماندهی لشکر قزاق منصوب و فرمان نخست وزیری سیدضیاءالدین طباطبایی را صادر کرد.

ایران در آتش

ایران در آتش

در این ویدئو به اختصار در مورد شکل‌گیری خوارزمشاهیان و دلایل حملهٔ مغول به ایران صحبت شده است.

ظهور آل بویه

ظهور آل بویه

در این ویدئو روند شکل‌گیری و قدرت گرفتن حکومت آل بویه به طور خلاصه بیان می‌شود.