معرفی منابع مطالعاتی انقلاب انگلستان (منابع زبان اصلی)

زمان مطالعه: 3 دقیقه

کتاب Restoring the Temple of Vision: Cabalistic Freemasonry and Stuart Culture

نوشته Marsha Keith Schuchard

این کتاب به ارتباط خاندان استورات با فرق نهان‌روش و ریشه‌های کابالیستی لژ استوارت در اسکاتلند می‌پردازد. نویسنده در این کتاب با پژوهش خود در آرشیو کتابخانه‌های لژهای انگلیس، به خصوص لژ بزرگ لندن، به این نتیجه می‌رسد که بر خلاف نظریات رایج، سرآغاز فعالیت لژهای ماسونی در تاریخ ۱۷۱۷ نبوده، بلکه سابقه این گروه‌ها به قرون گذشته می‌رسد و نقش دست‌های پنهان مداخله‌گر در اتفاقات مهم انگلیس قرن شانزده و هفده بسیار است.

کتاب The History of England: From the Invasion of Julius Caesar to the Revolution of 1688

نوشته David Hume

کتاب “تاریخ انگلستان” اثر برجسته دیوید هیوم که به وقایع انگستان در فاصله میان حمله ژولیوس سزار تا انقلاب شکوهمند سال ۱۶۸۸ می پردازد، بین سال‌های ۱۷۵۴ تا ۱۷۶۱، هنگامی که وی کتابدار دانشکده وکلای ادینبورگ بود، در شش جلد نگاشته شد. قیام سال ۱۷۴۵ که می‌توانست در بریتانیا هم مانند اتریش، نزاع بر سر جانشینی پادشاه ایجاد کند، شوک بزرگی برای هیوم بود، از این رو بزرگ‌ترین نگرانیش “مشروعیت‌بخشی” به انقلاب ۱۶۸۸ و ممانعت از هر گونه قیام در آینده بود که در مقاله سال ۱۷۴۸ او با عنوان «درباره قرارداد اصلی»(Of the Original Contract) کاملا مشهود است. او در این کتاب از انقلاب شکوهمند این‌چنین یاد می‌کند: “انقلاب، پاسخ و راه‌حل بسیاری از پرسش‌ها و مشکلات مهم در باب آزادی را داد و از آن فراتر، با آن سابقه منفیِ طولانیِ عزلِ یک شاه و روی کار آمدن خانواده‌های جدید شاهی، چنان صعودی در قواعد و اصولِ متداول و عمومی ایجاد کرد که توانست ماهیتِ مشروطیتِ انگلیسی را ماورایِ هر بحث و جدالی قرار دهد.” بنابراین هیوم در نقطه مقابل کسانی قرار می‌گیرد که مشروطیت بریتانیایی را حاصل یک “تکامل” و نه بیرون آمده از یک “انقلاب” مانند مشروطیت آمریکایی و فرانسوی و هلندی می‌دانستند.

کتاب The Stuart Dynasty

نوشته Percy M. Thornton

کتاب “سلسله استوارت” نوشته پرسی م. تورنتون که در سال ۱۸۹۱ منتشر شده، به بررسی تاریخ خاندان استوارت از سال ۱۱۲۴ میلادی که شروع به حکمرانی در اسکاتلند کردند و پادشاهان برآمده از این خاندان تا آخرین آن ها که جیمز دوم است، می پردازد. هم‌چنین علل ظهور و سقوط این خاندان اسکاتلندی در انگلیس به تفصیل شرح داده شده است.

کتاب The Hope of Israel

نوشته Manasseh Ben Israel

کتاب «امید اسرائیل» نوشته مناسه بن اسرائیل در سال ۱۶۵۰ است که در پاسخ به نامه جان دوری (John Dury) درباره ادعاهای مونتزینوس (Montezinos) نوشته شده است. این کتاب به موضوع پخش شدن ۱۲ قبیله یهود در کل زمین، حتی قاره آمریکا قبل از کشف آن توسط اروپاییان، می‌پردازد و برای اثبات آن دلایلی بی‌اساس می‌آورد. علاوه بر آن، بن اسرائیل در این کتاب امید آن را دارد که با بازگشت یهودیان به انگلیس، زمینه ظهور مسیح یهودی زودتر به وقوع بپیوندد.

گردآورنده: روح‌الله عبدی

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

4 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محمد عامری پور
5 سال قبل

۱-احسنت خیلی خوبه مطالعات. اون “فراماسونری کابالیست و فرهنگ استوارت” بنظر روشنگر میاد.
۲-جا داره که بعضی از اینها ترجمه بشه بخصوص “فراماسونری کابالیست” و “امید اسرائیل”.

Ali
Ali
5 سال قبل

سلام،من به ترجمه این کتابا علاقه دارم ولی نمیدونم حتما. باید برای ترجمه کردن باید به بحث مسلط بود،یا نه،خلاصه اگه نیاز به کمک بود. علاقه دارم درحدتوان همکاری کنم واقعا این حرکت خیلی خوبیه،جاداره از دست اندرکاران این مجموعه تشکرکنم.

مهرنوش رضوی
مهرنوش رضوی
5 سال قبل

سلام، واقعا به شما تبریک میگویم و خدا قوت. عالی بود ما واقعا به حقیقت یابی سیر رخدادهای دوران معاصر در جهان نیاز داشتیم تا هم روش و چرایی برخورد طرف مقابل خود یا بهتر بگوییم دشمن را بشناسیم و هم بدانیم که خود چگونه درست تر عمل کنیم و ابزار و مسیرهای رسیدن به هدف درست و عالی خود را بشناسیم و بخصوص دچار عدم خود باوری و احساس ناتوانی نشویم.
اما خواهش میکنم امکان دسترسی به تصاویر انقلاب انگلیس را هم فراهم بیاورید، ظاهرا امکان پذیر نمی باشد.

بسیار امیدواریم که سایر وقایع مهم تاریخ جهان را هم بررسی نمایید. بخصوص وقایعی از تاریخ ایران را که موجب اعتماد بنفس جوانان و مردم ایران میشود، تا بسادگی مقهور رنگ و لعاب دنیای ملون این روزگار نشوند و احساس “باور توانستن” را در آنها ایجاد کنید.
باز هم خسته نباشید و تشکر.

سیدهادی
سیدهادی
4 سال قبل

سلام و رحمت
ای کاش مطالب جدید و برنامه های جدید و فایل های جدید مثل مطالب دیگر که خیلی خوب اند بذارید